Integritetspolicy


Integritetspolicy för alla tjänster som Adstate AB tillhandahållerVi på Adstate AB värnar om dig som givare och din integritet. Vi vill även kunna leverera den bästa tjänsten för just dig. För att kunna göra det behöver vi information om dig. Nedan kan du läsa om vilka personuppgifter vi samlar in, hur vi behandlar dem, varför vi gör det och vem vi delar dem med. Du kan även läsa om hur länge vi sparar dem och vad du har för rättigheter, samt vem du kan kontakta om du har några frågor eller vill utöva dina rättigheter.

Denna integritetspolicy beskriver ditt personuppgiftsskydd och Adstate AB är personuppgiftsansvarig i enlighet med EU:s dataskyddsförordning ("GDPR"). Nedan beskrivs hur Adstate AB (”Adstate”, ”vi”, ”vår”, ”oss”) behandlar dina personuppgifter i samband med att du besöker och/eller nyttjar våra tjänster, kontaktar oss via e-post, post eller via vår webbplats.


Personuppgiftsansvarig

Som personuppgiftsansvarig kan du nå oss enligt följande:

Adstate AB
Org.nr: 556748-9546

Kyrkogatan 42 B
411 15 Göteborg
personvern@adstate.com


Personuppgifter som behandlas

Vi behandlar följande personuppgifter relaterade till användning av våra tjänster:

Dödsannonser: Anhörigas för- och efternamn och ceremoniuppgifter såsom datum och plats.

Minnessidesadministratör: För- och efternamn, e-postadress och lösenord i krypterad form.

Minnessida: Minnessidorna är baserade på användargenererat innehåll, som minnesord och tända ljus. Om användaren själv uppger sitt för och efternamn eller annan persondata lagras detta.

Anmälan till ceremoni och minnesstund: Namn, e-post och telefonnummer till den kontaktperson som anmäler deltagare. Namn och särskilda önskemål för ceremonin, samt särskilda behov för minnesstund för deltagare som anmälts för deltagande till ceremoni och/eller minnesstund via vår, på minnessidan integrerade lösning. Arrangörer av ceremonier kan i de fall det är lagstadgat att registerföra deltagare använda ovan nämnda data i förbindelse med smittspårning.

Minnesgåvor: Givarens för- och efternamn, e-post, gatuadress, postnummer, ort, vald gåvomottagare, gåvosumma och hälsningsmeddelande. Kreditkortsinformation lagras inte av oss, utan av vår partner för betalningsförmedling.

Vald organisation som mottager din gåva kan begära dina personuppgifter i syfte att tacka för gåvan och hålla dig informerad

Minnesblommor: För- och efternamn, e-postadress, telefonnummer, köp av vara, hälsningsmeddelande och köpesumma. Kreditkortsinformation lagras inte av oss, utan av vår partner för betalningsförmedling.

För att kunna använda våra tjänster måste du godkänna vår integritetspolicy. Genom att godkänna integritetspolicyn samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy. Om du inte godkänner vår integritetspolicy ber vi dig att avstå från att använda våra tjänster.